EN

Škola dobra a zla

Soman Chainani


Věříte pohádkám? Ve Škole dobra a zla společně se Sofií a Agátou poznáte, jak nebezpečné mohou pohádky být, zvlášť když vás vtáhnou do děje a nebudou chtít pustit zpět.
Sofie čekala celý život na to, až ji unesou…Ptáte se kam? Do pohádky. Do Školy dobra, kde se z ní stane princezna, najde si toho pravého prince a budou spolu navěky šťastní. Tedy alespoň takový byl plán. Ale co když ji umístí do Školy zla? Může být krásná Sofie čarodějnicí? Jak je nebezpečné věřit pohádkám, které vás vtáhnou do děje a nebudou chtít pustit zpět.

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název The School for Good and Evil
Původní jazyk angličtina
Překladatel Magdaléna Farnesi
Počet stran 416
EAN 9788076613898
Datum vydání 21.02.2022
Věk od 10
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,504
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Věříte pohádkám?

Sofie čekala celý život na to, až ji unesou…

Ptáte se kam? Do pohádky. Do Školy dobra, kde se z ní stane princezna, najde si toho pravého prince a budou spolu navěky šťastní. Tedy alespoň takový byl plán. Sofie a její kamarádka Agáta totiž pochází z Gavaldonu, městečka, kde se každé čtyři roky ztratí dvě děti. Má se za to, že je unáší Školník právě do Školy dobra a zla. Zde se z nich pak podle předurčení stanou kladné nebo záporné pohádkové postavy. Všechny děti se únosu bojí, jen Sofie tiše doufá, že právě z ní se stane krásná princezna. Ale co když se Školník splete a umístí ji do Školy zla? Může být krásná Sofie čarodějnicí?

Se Sofií a Agátou poznáte, jak je nebezpečné věřit pohádkám, které vás vtáhnou do děje a nebudou chtít pustit zpět.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Škola dobra a zla"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Soman Chainani

Soman Chainani

Soman Chainani vystudoval anglickou a americkou literaturu na Harvardu, filmovou vědu na Kolumbijské univerzitě a je rovněž známý jako scenárista. Soman věří pohádkám snad víc než Sofie, Agáta nebo ostatní postavy z jeho pohádkové série. Miluje tenis a tvrdí, že nikdy neprohrál, dokud nezačal psát právě Školu dobra a zla.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM