EN

Skleněný trůn 1-7 - box

Sarah J. Maasová


Všechny díly Skleněného trůnu!
V temných a špinavých solných dolech Endovieru si doživotní trest odpykává osmnáctiletá dívka. Celaene byla od dětství trénovaná k jednomu jedinému úkolu – stát se tím nejlepším zabijákem na světě, rychlým, tichým, neodhalitelným a všehoschopným. Ale udělala chybu. Nechala se chytit. Pak však dostala druhou šanci a uvědomila si, že je jen na ní, jak s ní naloží. Sledujte celou dlouhou životní cestu od trestankyně ke královně celých říší!

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Jazyk čeština
Původní název Throne of Glass 1-7
Původní jazyk angličtina
Počet stran 3080
EAN 9788076615465
Datum vydání 05.09.2022
Věk od 12
Formát 203x330 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 4,534
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

V temných a špinavých solných dolech Endovieru si doživotní trest odpykává osmnáctiletá dívka. Celaene byla od dětství trénovaná k jednomu jedinému úkolu – stát se tím nejlepším zabijákem na světě, rychlým, tichým, neodhalitelným a všehoschopným. Ale udělala chybu. Nechala se chytit. Pak však dostala druhou šanci a uvědomila si, že je jen na ní, jak s ní naloží.

Sledujte celou dlouhou životní cestu od trestankyně ke královně celých říší!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Skleněný trůn"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Sarah J. Maasová

Sarah J. Maasová

Sarah J. Maasová v současné době žije v Bucks County v Pensylvánii. Má nezdravou zálibu v disneyovkách a špatné pop music. Miluje pohádky a balet a pije příliš mnoho čaje. Ráda objevuje historii a krásnou krajinu Pensylvánie společně se svým manželem a jejich psím společníkem. Literární svět dobyla svou sérií Skleněný trůn, kterou začala psát už v šestnácti letech.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM