EN

Polínkovo muzeum

Ashild Kanstad Johnsen


První kniha z úspěšné norské série o Polínkovi!
Polínek strašně rád chodí po lese a sbírá nejrůznější věci. Nalezené věci si odnáší domů a pečlivě je ukládá do krabic. Jednoho dne jsou ale všechny krabice plné! A tak aby vyřešil problém s nedostatkem místa, Polínek si na radu své babičky otevře muzeum. Jeho sbírka má velký úspěch! Jenže mít muzeum u sebe doma je náročné. To bude už napořád spát mezi krabicemi a stát frontu na svůj vlastní záchod?

Detailní informace

Žánr pohádka
Jazyk čeština
Překladatel Jitka Jindřišková
Počet stran 32
EAN 9788075582225
Datum vydání 27.04.2023
Věk od 3
Formát 205x285 mm
Nakladatelství Meander
Edice Modrý slon
Hmotnost 0,403
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Polínek strašně rád chodí po lese a sbírá nejrůznější věci. Všude kolem nás jsou samé poklady, myslí si. Nalezené věci si odnáší domů a pečlivě je ukládá do krabic. Jednoho dne jsou ale všechny krabice plné! A tak aby vyřešil problém s nedostatkem místa, Polínek si na radu své babičky otevře muzeum. Jeho sbírka má velký úspěch! Polínek je nadšený, provádí návštěvníky, baví je a vypráví. Jenže mít muzeum u sebe doma je náročné. To bude už napořád spát mezi krabicemi a stát frontu na svůj vlastní záchod?

Polínkovo muzeum je první knihou ze série o Polínkovi norské autorky a ilustrátorky Ashild Kanstad Johnsen. Ta za tuto milou obrázkovou knížku přeloženou už do řady jazyků získala stříbrnou medaili udělovanou v rámci norské ceny Nejkrásnější knihy roku.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM