EN

Pravěká monstra – Život v prvohorách

Jak vypadal svět před příchodem dinosaurů


Vydejte se na výpravu po stopách prvohorních živočichů.
Vraťte se v čase o stovky milionů let a pozorujte zásadní milníky vývoje života na Zemi. Poznáte prapodivné tvory obývající dávné oceány, zavítáte do fascinujícího království trilobitů a prohlédnete si obří dravé členovce a obratlovce. Po boku prvních čtyřnožců dobydete souš, kde se mezi prvními rostlinkami proháněly stonožky a jiná havěť, a než se nadějete, nad hlavou vám budou létat gigantické vážky. Nakonec vedle monstrózních obojživelníků a prvních plazů potkáte i předky savců a dinosaurů.

Detailní informace

Ilustrátor Zuzana Šabatková
Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788026619918
Datum vydání 15.08.2024
Věk od 9
Formát 210x297 mm
Nakladatelství EDIKA
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vydejte se na výpravu po stopách PRVOHORNÍCH ŽIVOČICHŮ. Vraťte se v čase o stovky milionů let a pozorujte zásadní milníky vývoje života na Zemi.

Poznáte prapodivné tvory obývající dávné oceány, zavítáte do fascinujícího království trilobitů a z bezpečné vzdálenosti si prohlédnete obří dravé členovce a obratlovce, kteří byli postrachem pravěkých moří. Po boku prvních čtyřnožců dobydete souš, kde už se mezi prvními rostlinkami proháněly stonožky a jiná havěť, a než se nadějete, nad hlavou vám budou poletovat gigantické vážky. Pokud se neztratíte v přesličkových a plavuňových lesích nebo vás nesežerou monstrózní obojživelníci, s trochou štěstí nakonec vedle prvních plazů potkáte i předky savců a druhohorních dinosaurů.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM