EN

Outsider – Podzemí Křivých hor


Epické dobrodružství žánru LitRPG o naději, odvaze a boji o přežití.
Erik se narodil s úrovní nula a jen díky titěrným hodnotám ukazatelů života a energie rovnou nezemřel. Jeho otec však neváhal, vzal si velkou půjčku a na černém trhu koupil několik artefaktů Starodávných, které ho udržují při životě. Je stále velmi slabý, ale žije dál. V den jeho čtrnáctých narozenin však dojde k tragédii. Oba rodiče umírají v šachtě a on je odvezen do Křivých hor, aby v tamních dolech odpracoval zbytek dluhu… a bojoval o přežití.

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Jazyk čeština
Původní název Podzemelja Krivych gor - Underdog 1
Původní jazyk ruština
Překladatel Václav Štefek
Počet stran 304
EAN 9788025368237
Datum vydání 25.07.2024
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Radostnou zprávu o Erikově narození vystřídal smutek. Přišel totiž na svět s úrovní nula a jen díky titěrným hodnotám ukazatelů života a energie rovnou nezemřel.

Podle zákonitostí fungování Velikého Systému nemůže „vynulovaný“ chlapec využívat esence zkušenosti ani tabulky charakteristik, a hrozí mu tak, že prožije celý život připoutaný na lůžko. Jeho otec však neváhá a bere si velkou půjčku, aby na černém trhu koupil několik artefaktů Starodávných, jejichž použití není omezeno minimální úrovní uživatele.

Ačkoliv je Erik stále velmi slabý a okolí ho považuje za mrzáka, díky artefaktům žije dál. V den jeho čtrnáctých narozenin však dojde k tragédii. Oba rodiče umírají v šachtě a odpovědnost za splacení obří sumy peněz padá na Erika. Je odvezen do Křivých hor, aby v tamních dolech odpracoval zbytek dluhu… a bojoval o přežití.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM