EN

Kočky na Oltáři

Martin Charvát


Vášnivá básnická sbírka plná imaginativních obrazů a intenzivních emocí. Prozkoumejte tajemství poezie, která se line pod taktovkou blues mezi pouličními lampami až k dalekým hvězdám.
Kočky na Oltáři zachycují pulz srdce v betonovém městě. Koktejl navazujících myšlenek okamžiku, který mění chuť podle nálady čtenáře. Na stránkách naleznete otisky příběhů i pouhých chvil, ucítíte žár vášně i pálení mrazu nicoty, uslyšíte symfonie západu slunce i ticho širého vesmíru pod taktovkou kouzel poezie. Hlavním zaklínadlem jsou emoce jako přímý důkaz našeho bytí, dar i břemeno, strůjce našich imaginací. Kočky na Oltáři jsou jako sám život šílenou arytmií.

Detailní informace

Žánr poezie
Jazyk čeština
Počet stran 104
EAN 9788076914889
Datum vydání 11.11.2024
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kočky na Oltáři zachycují pulz srdce v betonovém městě. Koktejl navazujících myšlenek okamžiku, který mění chuť podle nálady čtenáře. Na těchto stránkách naleznete otisky příběhů i pouhých chvil, ucítíte žár vášně i pálení mrazu nicoty, uslyšíte symfonie západu slunce i ticho širého vesmíru pod taktovkou kouzel poezie. Hlavním zaklínadlem jsou emoce jako přímý důkaz našeho bytí, dar i břemeno, strůjce našich imaginací. Kočky na Oltáři přinášejí přerývavé blues, jsou kyselé i sladké, plné polibků i temných sól – jsou jako sám život šílenou arytmií. Přijměte pozvání do reality nevídaných možností, zasazené do autentických pocitů.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM