EN

Deník idiotky

aneb Moje cesta k herectví

Denisa Sobolová


Deník mapující šest let jednoho životního příběhu o hledání svého místa ve světě, jenž vám rozumí i nerozumí, chápe vás i nechápe, a především o cestě za svými sny.
Bylo jí pětadvacet, když se poprvé v životě rozhodla veřejně mluvit o své citlivosti, snech a přáních. Jedním z jejích snů byla touha po herectví. Co se ale stane, když se naše sny začnou plnit? A jsme na ně vždycky připraveni? Tato kniha je deníkem, který mapuje šest let autorčina života a ukazuje její vývoj a sebereflexi z dnešního pohledu. Skrze svůj deník předává naději, že i když se člověku děje cokoliv, musí jít dál za svými sny a musí věřit, že dokáže cokoliv, co si vysnil.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788076913592
Datum vydání 11.04.2024
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,337
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Bylo jí pětadvacet, když se poprvé v životě rozhodla veřejně mluvit o své citlivosti, snech a přáních. Jedním z jejích snů byla, ze studu trochu utajená, touha po herectví. Co se ale stane, když se naše sny začnou plnit? A jsme na ně vždycky připraveni? Tato kniha je deníkem, který mapuje šest let autorčina života a ukazuje její vývoj a sebereflexi z dnešního pohledu. Skrze svůj deník předává naději, že i když se člověku děje cokoliv, musí jít dál za svými sny a musí věřit, že dokáže cokoliv, co si vysnil.

Kniha vychází z blogu Idiotka, který názvem nepřímo odkazuje na hlavního hrdinu Dostojevského románu Idiot.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM