EN

Mlha v nás

Katarína Gillerová


Já vím, ty víš, ostatní nic netuší…
Po návratu z lesa obestřeného tajemnou mlhou se Oliver snaží dohnat ztracená léta. Příběh o lásce, zradě a pomstě pokračuje i po více než dvaceti letech. Caroline se vyrovnává se zmizením svého muže Edwarda, ale o Oliverovu přízeň nestojí. Jeho život změní obraz, který ho svede dohromady s Lisou. Oba skrývají tajemství vedoucí ke zbloudilým postavám, jejichž příběhy se vynořují z minulosti stejně jako intriky provázející skupinu přátel už od výletu do hor, na který by mnozí raději zapomněli.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Hra na milovanie 2
Původní jazyk slovenština
Překladatel Adam Chromý
Počet stran 296
EAN 9788026727064
Datum vydání 19.09.2024
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Příběh přátel, jejichž osudy trvale poznamenal pobyt na odlehlém panství v Apalačském pohoří, dále pokračuje. Oliver se po návratu z lesa obestřeného tajemnou mlhou snaží dohnat ztracená léta a obnovit vztahy s lidmi, kteří mu v minulosti byli blízcí. Caroline se vyrovnává se zmizením svého muže Edwarda a její život nabere nečekaný směr. Olivera fascinuje obraz, který ho svede dohromady s malířkou Lisou. Oba skrývají tajemství vedoucí ke zbloudilým postavám, jejichž příběhy se vynořují z minulosti stejně jako vzpomínky, na které by mnozí nejraději zapomněli.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Katarína Gillerová

Katarína Gillerová

Narodila se v Kremnici a vyrostla v Žiaru nad Hronom, kde vystudovala střední ekonomickou školu. Po maturitě odešla do Bratislavy a při zaměstnání absolvovala Ekonomickou univerzitu. Je vdaná, má jednoho syna a pracuje jako ekonomka. Autorka, která je označována za slovenskou Danielle Steelovou, v Česku vydala více než desítku románů pro ženy. Patří mezi ně Zapomeň na minulost (2012), Kroky v dešti (2017), Cizí ložnice (2018), Život plný iluzí (2020), Jen trochu lásky (2020) či Dívka v zrcadle (2021). Na knihu Příliš mnoho tajemství navázala volným pokračováním Příliš mnoho vzpomínek. Zpestřením její tvorby je mysteriózní thriller Mlha mezi námi.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM