EN

Planoucí koruny

Katherine Webber


Pro záchranu království musí obětovat všechno. Epické finále série Korunní princezny.
Rose a Wren vyšly z bitvy s povstalci vítězně a vrátily do svého království magii. Ve stínech Eany však číhá nebezpečí. Wren nemá svou magii pod kontrolou, a navíc je kouzlem spojená s gevranským králem Alarikem, na kterého chce zapomenout. Rose zase dostane mrazivé varování od Uny Stříbřice. V zoufalství se vydává hledat pomoc v Království slunce. To, co tam ale najde, jí může zlomit srdce. K záchraně Eany bude zapotřebí vše – včetně oběti, na kterou královny nejsou připravené.

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Burning Crowns
Původní jazyk angličtina
Počet stran 488
EAN 9788074987526
Datum vydání 21.10.2024
Věk od 14
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Rose a Wren vyšly z bitvy s povstalci vítězně a vrátily do svého království magii. Ve stínech Eany však číhá nebezpečí. Wren nemá svou magii pod kontrolou, a navíc je kouzlem spojená s gevranským králem Alarikem, na kterého chce zapomenout. Rose zase dostane mrazivé varování od nemrtvé předkyně Uny Stříbřice. V zoufalství se vydává hledat pomoc u Shena Lo v Království slunce. To, co tam ale najde, jí může zlomit srdce. K záchraně Eany bude zapotřebí vše – včetně oběti, na kterou královny možná nejsou připravené.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Korunní princezny"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Katherine Webber

Katherine Webber

Katherine Webber pochází z Jižní Kalifornie a většinu svého dětství prožila v pouštním městě Palm Springs. Je autorkou dívčího románu Only Love Can Break Your Heart a fantasy románu pro mládež The Revelry. Mladším čtenářům jsou určeny její série Sam Wu Is Not Afraid, Space Blasters a Dragon Realm, které vytvořila společně se svým manželem, Kevinem Tsangem. V současné době žije v Londýně se svým mužem a malými dcerkami.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM