EN

Písmem mojí přítelkyně

Barbora Linke


Dvě ženy oddělené dobou spojují deníky. Závěrečné rozuzlení románů Jménem mojí sestry a Srdcem mojí babičky.
Když se čerstvě rozvedená Kamila ponoří do deníků Židovky Julie zděděných po babičce, netuší, že se její život co nevidět obrátí vzhůru nohama. Novou práci jí nečekaně ztrpčuje minulost a současně se zaplétá do milostného trojúhelníku. Julie se s nastolením protektorátu potýká s nenávistí a ústrky ve společnosti a i ve své rodině nachází čím dál menší porozumění. Pak jí po letech zkříží cestu kamarád z dětství. Má jejich láska šanci na přežití, když jsou transporty do Terezína v plném proudu?

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 344
EAN 9788026727170
Datum vydání 03.10.2024
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Budoucnost patří těm, kdo v ni věří. Když se čerstvě rozvedená Kamila ponoří do deníků Židovky Julie zděděných po babičce, netuší, že se její život co nevidět obrátí vzhůru nohama. Novou práci jí nečekaně ztrpčuje minulost a současně se zaplétá do milostného trojúhelníku.

Julie se s nastolením protektorátu potýká s nenávistí a ústrky ve společnosti a i ve své rodině nachází čím dál menší porozumění. Pak jí po letech zkříží cestu kamarád z dětství. Má jejich láska šanci na přežití, když jsou transporty do Terezína v plném proudu?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Barbora Linke"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Barbora Linke

Barbora Linke

Narodila se v Přerově a vystudovala Dopravní fakultu Jana Pernera v Pardubicích. Od roku 2010 žije se svou rodinou v Drážďanech. Pracuje ve spedici, věnuje se technickým překladům a tlumočení z německého jazyka. Ve volném čase ráda cestuje, pije dobrou kávu a hodně píše. V roce 2022 debutovala historickým románem z období protektorátu Jménem mojí sestry, na který o rok později navázala volným pokračováním Srdcem mojí babičky. Písmem mojí přítelkyně je závěrečnou knihou trilogie.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM