EN

Cibulkův kalendář pro pamětníky 2025

V pořadí už 17. Cibulkův kalendář pro pamětníky

Aleš Cibulka


Dvaapadesát týdnů, dvaapadesát unikátních fotografií, dvaapadesát zajímavostí o životě hvězd pamětnických filmů v jedinečných vzpomínkách oblíbeného herce Petra Štěpánka!
Tradiční Cibulkův kalendář pro pamětníky budou tentokrát doprovázet vzpomínky oblíbeného herce Petra Štěpánka. Coby potomek slavného hereckého rodu se setkal s celou plejádou známých osobností. Díky svému otci se osobně potkal s Adinou Mandlovou či Hugo Haasem. Na prknech Národního divadla stál s Danou Medřickou nebo Rudolfem Hrušínským. Některé osobnosti poznal v době největší slávy, často však přihlížel i jejich smutným a nespravedlivým koncům…

Detailní informace

Ilustrátor Martin Vavřík
Jazyk čeština
Počet stran 68
EAN 8594050438781
Datum vydání 05.09.2024
Věk od 15
Formát 220x152 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,214
Typ Kalendář, diář
Vazba publikace vázané spirálou

V pořadí již 17. Cibulkův kalendář pro pamětníky budou tentokrát doprovázet vzpomínky oblíbeného herce Petra Štěpánka

Petr Štěpánek se coby potomek jednoho z nejslavnějších hereckých rodů setkal s celou plejádou známých osobností. Díky svému otci Zdeňku Štěpánkovi se osobně potkal s Adinou Mandlovou, Hugo Haasem či Otomarem Korbelářem. Jeho hereckými kolegy byli během dlouholetého angažmá v Národním divadle Dana Medřická, Bohuš Záhorský, Vlasta Fabianová, Rudolf Kemr, Rudolf Hrušínský, Ladislav Pešek, Jan Pivec nebo Eduard Kohout. Některé osobnosti potkal v době největší slávy, často však přihlížel i jejich smutným a nespravedlivým koncům.

Tento kalendář vzdává hold všem umělcům, kteří svým herectvím zazářili natolik, že je stále máme ve svých srdcích a i po letech na ně rádi vzpomínáme.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Aleš Cibulka

Aleš Cibulka

Aleš Cibulka (* 1977) je televizní a rozhlasový moderátor. V roce 2016 se stal v anketě Týtý třetím nejoblíbenějším průvodcem zábavných pořadů. Patnáct let působil v České televizi, pět let pak v TV Barrandov. Od roku 2000 moderuje na vlnách Českého rozhlasu Dvojka (talk show Tobogan). Každý rok vychází Cibulkův kalendář pro pamětníky, už čtvrtého dílu se dočkala jeho publikace Černobílé idoly, knih o Nataše Gollové se prodalo více než 180 000 kusů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM