EN

Star Wars - Věk Odboje: Hrdinové


Sledujte osudy slavných hrdinů Odboje!
I přes snahy Republiky udržet mír v galaxii moc Prvního řádu roste. Rutinní úkol na zamořeném podlaží základny Hvězdovrah zaseje ve Finnovi semínko pochyb, zda stojí na správné straně… Poe je předurčen, aby létal mezi hvězdami. Opravdu se jeho osud pojí s Republikou? Když Rey nouzově přistane na vesmírném vrakovišti Nekropole, netuší, jaké nebezpečí dřímá pod povrchem… Podaří se jí z léčky vyváznout? Slavná pašeračka Maz spojí síly s Hanem a Chewbaccou a vydávají se na nebezpečnou misi do Divokého vesmíru

Detailní informace

Žánr komiks
Jazyk čeština
Původní název Star Wars: Age of Resistance: Heroes
Původní jazyk angličtina
Překladatel Lubomír Šebesta
Počet stran 128
EAN 9788025258996
Datum vydání 30.09.2024
Věk od 12
Formát 170x260 mm
Nakladatelství Alicanto
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

Sledujte osudy slavných hrdinů Odboje!

Navzdory snahám Republiky udržet mír v galaxii moc Prvního řádu roste a spolu s ní se rozšiřují i řady jeho věrných stoupenců. Ale najdou se mezi nimi i tací, kteří váhají? Rutinní úkol na zamořeném podlaží základny Hvězdovrah zaseje ve Finnovi semínko pochyb, zda stojí na správné straně… Poe Dameron je předurčen, aby létal mezi hvězdami. Opravdu se však jeho osud pojí s Republikou? Kam až nedostižný pilot zajde při pronásledování zlodějů, kteří ukradli tajné záznamy admirála Mathiesona?

K silám Odboje se přidají i sestry Rose a Paige Ticovy, jejichž domovský svět Hays Minor padl do rukou Prvního řádu a ten ho proměnil v pustinu. Když mladá dívka Rey, která díky svému spojení se Sílou představuje velkou naději pro Odboj, nouzově přistane na vesmírném vrakovišti zvaném Nekropole, netuší, jaké nebezpečí dřímá pod povrchem… Podaří se jí z léčky vyváznout? Slavná pašeračka Maz Kanata spojí síly s Hanem Solem a Chewbaccou a společně se vydávají na misi do Divokého vesmíru, aby vypátrali samozvaného barona ledové planety.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Star Wars - komiks"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM