EN

Fotbalové hvězdy 2019

+ Nejlepší Češi a Slováci

Filip Saiver, Jan Palička


Prozkoumejte profily téměř 70 skvělých fotbalistů a nejlepších trenérů v oblíbené ročence!
Fanoušci skvělého fotbalu se mohou těšit na knihu FOTBALOVÉ HVĚZDY 2019, jež je pokračováním oblíbené série. Portréty téměř sedmdesáti prvotřídních hráčů a těch nejlepších trenérů jsou doplněny texty o pěti nejprestižnejších fotbalových ligách a obou evropských pohárech i podrobnými statistikami sezony 2017/18 včetně MS 2018. Součástí knihy jsou též profily nejlepších českých a slovenských fotbalistů!

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788025244333
Datum vydání 08.10.2018
Věk od 12
Formát 210x297 mm
Nakladatelství Egmont
Edice Fotbal
Hmotnost 0,826
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Fotbalové hvězdy 2019

Antoine Griezmann, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Kylian Mbappé, Patrik Schick, Petr Čech, Marek Hamšík, Milan Škriniar, Didier Deschamps, Diego Simeone a mnozí další... Nakladatelství EGMONT pro fanoušky skvělého fotbalu připravilo knihu FOTBALOVÉ HVĚZDY 2019, jež je pokračováním oblíbené série. Portréty téměř sedmdesáti prvotřídních hráčů a nejlepších trenérů jsou doplněny texty o pěti nejprestižnejších fotbalových ligách a obou evropských pohárech i podrobnými statistikami sezony 2017/18 včetně MS 2018. Součástí knihy jsou též profily nejlepších českých a slovenských fotbalistů!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Fotbalové hvězdy"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jan Palička

Jan Palička

Fotbalový romantik, sportovní novinář a občasný spisovatel. Jan Palička je pražský rodák, ovšem celý dospělý život tráví pod Brdy u Berounky. Od roku 1998 píše pro MF DNES. Coby reportér absolvoval pětkrát fotbalové mistrovství Evropy a pětkrát olympijské hry. Jeho kniha Můj příběh nekončí, který sepsal s legendárním plzeňským kapitánem Pavlem Horváthem, se stala bestsellerem roku 2012 mezi autobiografiemi. Na podzim 2017 měl premiéru coby autor komiksu 33 fotbalových nej.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM