EN

Každý den je nový začátek

Každý nový den je zázrak aneb 100 + 1 laskavých myšlenek

Jarmila Mandžuková


Povzbuzení do nového lepšího života
Laskavé myšlenky se mohou stát denním mottem, nebo se o ně můžete podělit s někým, o kom víte, že mu chybí chuť, radost a motivace ať už do práce či do života.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 128
EAN 9788076010475
Datum vydání 26.11.2018
Věk od 8
Formát 95x130 mm
Nakladatelství Vyšehrad
Hmotnost 0,118
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Anotace:

Knížka přináší 100 + 1 laskavých myšlenek pro radost i zamyšlení, povzbuzení i poučení. Myšlenek, které vás proberou z letargie, dodají vám potřebnou sílu a sebevědomí postavit se životu čelem a začít bojovat za své sny, za spokojenější a šťastnější život. Laskavé myšlenky se mohou stát vaším denním mottem, nebo se o ně můžete podělit s někým, o kom víte, že mu chybí chuť, radost a motivace ať už do práce či do života.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Edith Budilová
Milá knížečka, která potěší a pohladí po duši.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková (* 1959) vystudovala Vysokou školu zemědělskou a při Pedagogické fakultě absolvovala žurnalistický kurz. Zajímá se o gastronomii, zdravý životní styl, alternativní metody léčby, astrologii a numerologii. Od roku 1990 se věnuje psaní profesionálně, publikuje v odborných časopisech a je pravidelným hostem v televizi a rozhlase. Dnes má za sebou více než 100 knih, kterými se snaží motivovat čtenáře ke spokojenému a úspěšnému životu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM