EN

Jóga proti úzkosti a strachu

Zuzana Klingrová


Jóga jako cesta k duševní i tělesné vyrovnanosti
Každý už se v životě setkal s obtížnějším obdobím plným stresu, obav a úzkostí. Pokud nejsou pod kontrolou, mohou člověka nejen omezovat, ale také se rozvinout do panických atak a depresí. Jóga a ájurvéda představují cestu, jak tyto stavy rozpoznat a zvládnout. Které pozice a dechové techniky jsou k tomu nejvhodnější? Zkušená lektorka jógy Zuzana Klingrová vám ukáže hlavní stabilizační principy, které tělu i mysli vrátí ztracený klid.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 312
EAN 9788026433644
Datum vydání 19.11.2020
Věk od 15
Formát 205x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,798
Typ Kniha
Vazba brožovaná šitá s chlopněmi

Tato knížka čtenářům pomůže zvládnout strach, stres a úzkost, kterou zvláště v posledním čase zažívá hodně lidí. Jsou zde popsány a obrazem dokumentovány jednotlivé pozice, které pomáhají k uvolnění, zklidnění a relaxaci. Čtenář se dozví, které dechové techniky a pranajámu lze použít při stavech úzkosti, vnitřní tenze. Zjistíte také, které pozice odstraní následky stresu, uvolní napětí svalů a zklidní neklidnou mysl. Všechny tyto techniky  pomohou znovu najít pocit vnitřního klidu, stability a jistoty. Stejně jako v minulé autorčině knížce budou informaci z oblasti jógy propojeny se základními principy ajurvédy.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Zuzana Klingrová

Zuzana Klingrová

Zuzana je spolumajitelkou jógového studia v Praze a programovou ředitelkou Resortu Svatá Kateřina. Studovala ATVS Palestra, Fakultu tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy a Indu University v USA, kde získala titul Bachelor of Academic in Sport Sciences. Je držitelkou dalších sportovních licencí a osvědčení z různých sportovních odvětví – zdravotní tělesná výchova, potápění, plavání, fitness, výživa a masáže. Věnovala se studiu mnoha stylů jógy, jako jsou například hatha jóga, power jóga, jógová terapie, tantra jóga, kundaliní jóga, jóga pro těhotné a po porodu, yin jóga, fly jóga, restorative jóga. V současné době se hlouběji věnuje tantrickým tradicím v józe a Kriya józe (Para a Ishta yoga). Věří, že skrze jógu poznáváme nejen sami sebe. V roce 2019 vyšla její prvotina Jóga po celý rok, která se stala bestsellerem. O rok později následovala další velmi užitečná publikace: Jóga proti úzkosti a strachu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM