EN

Humorná young adult sci-fi o napínavé cestě na Mars, ve které nechybí špetka tajemství, přidrzlá umělá inteligence ani něco málo vražd.
Eddie žije v době, kdy se lidstvu podařilo zničit si matičku Zemi pod nohama. Ty si dnes užíváš přírodní jídlo a v zimě řádíš v kupách sněhu, ale Eddie se musí ze Země odstěhovat, aby přežila. Jako jedna z mála dostane šanci začít nový život na Marsu. Má štěstí, protože naprostá většina lidí bude prostě ponechána napospas pomalé a bolestivé smrti. Některé lidi na palubě evakuační lodi to opravdu hodně naštve. Tak moc, že jsou schopni zabít.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 224
EAN 9788076502116
Datum vydání 18.01.2021
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,352
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Eddie žije v době, kdy se lidstvu konečně podařilo zničit si matičku Zemi pod nohama.

Není to tak vzdálená budoucnost, jak si možná myslíš. Ty si dnes užíváš přírodní jídlo a v zimě řádíš v kupách sněhu, ale Eddie se musí ze Země odstěhovat, aby vůbec přežila. Jako jedna z mála dostane šanci začít nový život na té malé červené planetě za Zemí. Má štěstí, protože naprostá většina lidí bude prostě ponechána napospas pomalé a bolestivé smrti. To není příliš spravedlivé, že? Některé lidi na palubě evakuační lodi, která míří k Marsu, to opravdu hodně naštve. Tak moc, že jsou schopni zabít.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Petra Holková
Skvělá a napínavá kniha odehrávající se ve vesmírné lodi. Jediné, co se mi nelíbilo byl konec. Nemám ráda otevřené konce. 🙈

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM