EN

Naznak

Erubescit


Poezie krás i každodenních všedností. Radostí, co si nosíme po kapsách a co nás hřejí tam někde na hrudi. Je to jako ležet uprostřed rozkvetlé louky. Ležet naznak a bát se padání.
Verše plné štěrku, který drhne mezi zuby. Trávy, která příjemně šimrá na zátylku, a strachu, který tě někdy svírá třeba i jen proto, že máš projít žižkovským tunelem v noci. Hází to s tebou ode zdi ke zdi a někdy nemáš tušení, jestli zprava doleva, nebo seshora dolů. Zmatek. Jedno velké oxymoron. Ale vždyť to jsme my taky. Snažíme se marně najít smysl v něčem, co je od přírody uvaleno v chaos.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr poezie
Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788076504974
Datum vydání 02.12.2021
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,133
Typ Kniha

Verše plné štěrku, který drhne mezi zuby. Trávy, která příjemně šimrá na zátylku, a strachu, který tě někdy svírá třeba i jen proto, že máš projít žižkovským tunelem v noci.

Hází to s tebou ode zdi ke zdi a někdy nemáš tušení, jestli zprava doleva, nebo seshora dolů. Zmatek. Jedno velké oxymoron. Ale vždyť to jsme my taky.

Snažíme se marně najít smysl v něčem, co je od přírody uvaleno v chaos. Jindy o něj zakopáváme tam, kde přímo bije do očí. Sami se točíme dokola jako pes za svým ocasem. Ale co vlastně chceme?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM