EN

Generálem z pohodlí domova

Vyhrajte druhou světovou válku

John Buckley


Velení je Vaše, generále.
Ponořte se do role skutečných generálů, vojáků a velitelů v nejkrizovějších okamžicích druhé světové války. Prožijte osm klíčových momentů války, včetně Casablancy, Arnhemu a bitvy o Midway. Vydáte se po stopách minulosti nebo změníte průběh dějin? Staňte se nejdůležitějším stratégem ve válečných kabinetech i na bitevním poli. To vše z pohodlí vašeho domova.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Armchair General: Can You Defeat The Nazis?
Původní jazyk angličtina
Překladatel Radovan Baroš
Počet stran 448
EAN 9788026449805
Datum vydání 26.10.2023
Věk od 15
Formát 160x230 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,771
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Rozhodujte v nejkritičtějších momentech druhé světové války a přesvědčte se, jestli máte na to být generálem.

Ujměte se velení a vžijte se do role skutečných generálů, velitelů, vojáků a zpravodajských důstojníků spojeneckých sil, včetně význačných osobností jako Winston Churchill nebo Dwight D. Eisen­hower. Ponořte se do osmi klíčových okamžiků války a změňte průběh reálných historických událostí. Zažijte nejtemnější hodinu Velké Británie v roce 1940, válku v severní Africe, brutální střet na východní frontě, epickou bitvu o Midway v Pacifiku, ničivou bombardovací ofenzívu v Drážďanech, vrcholná jednání v Casablance, statečnou bitvu v Arnhemu a operaci Market Garden. Učiňte fatální rozhodnutí ohledně shození bomb na Hirošimu a tvořte historii.

Staňte se stratégem na bitevním poli i ve válečných kabinetech. Budete držet krok s historickými vzory, nebo pustíte uzdu své fantazii a změníte průběh dějin? Rozhodujte, velte a vyhrajte válku! To vše z pohodlí vašeho domova…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM