EN

O obratlovcích pro obratlovce
Každý z vás si možná někdy kladl otázku, kdo jsem? Kde jsem se vzal a co tady vlastně dělám. V knize, kterou zrovna držíte v ruce, ovšem na tyto otázky odpovědi nenajdete...dozvíte se v ní ale něco trochu podobného. Chápu, že jste teď možná poněkud zmateni, vrtíte hlavou a říkáte si, že jen tak blábolím. Ale právě to vrtění hlavou je důkazem, že i vy jste obratlovci, o nichž tato kniha je.

Detailní informace

Ilustrátor Barbora Idesová
Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788000067384
Datum vydání 03.10.2022
Věk od 6
Formát 230x260 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,671
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Každý z vás si možná někdy kladl otázku, kdo jsem? Kde jsem se vzal a co tady vlastně dělám. V knize, kterou zrovna držíte v ruce, ovšem na tyto otázky odpovědi nenajdete...dozvíte se v ní ale něco trochu podobného. Chápu, že jste teď možná poněkud zmateni, vrtíte hlavou a říkáte si, že jen tak blábolím. Ale právě to vrtění hlavou je důkazem, že i vy jste obratlovci, o nichž tato kniha je. Ano přesně tak, všichni ti obratlovci ze stránek knihy, jsou vašimi, a dokonce i mými příbuznými. Takže už mi asi rozumíte. A pokud ne, tak si přečtěte tuto knihu, v ní je to všechno vysvětleno.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Tom Velčovský

Tom Velčovský

Tom Velčovský vystudoval Audiovizuální tvorbu na Slezské univerzitě, kde se zaměřil na tvorbu scénářů a storyboardů. Po studiu se věnoval reklamě, ale později se rozhodl pro tvorbu dětských knih a kreslení komiksových stripů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM