EN

Případy Soudce Ti. Hodný, zlý a soudce Ti

Frédéric Lenormand


Soudce Ti mezi čajovými konvicemi
Existuje souvislost mezi vraždou válečného hrdiny rozřezaného na kusy, podezřelými aktivitami věhlasného kaligrafa, záhadným zmizením sbírky nefritů a nejasnostmi v manželství obchodníka s čajovými konvicemi? Zatímco v jeho podprefektuře padají hlavy, soudce Ti se snaží zjistit, co skrývá choť dovozce čajových konvic, překrásná paní Li.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr detektivka
Jazyk čeština
Původní název Le bon, la brute et le juge Ti
Původní jazyk francouzština
Překladatel Vlasta Misařová
Počet stran 192
EAN 9788074074882
Datum vydání 26.04.2021
Věk od 15
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Garamond
Hmotnost 0,211
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Existuje souvislost mezi vraždou válečného hrdiny rozřezaného na kusy, podezřelými aktivitami věhlasného kaligrafa, záhadným zmizením sbírky nefritů a nejasnostmi v manželství obchodníka s čajovými konvicemi? Zatímco v jeho podprefektuře padají hlavy, soudce Ti se snaží zjistit, co skrývá choť dovozce čajových konvic, překrásná paní Li. Jako by samotné vyšetřování těchto vražd nestačilo, mandarína každou noc povolává přízrak a vyžaduje způsobný pohřeb. S rozplétáním příze této navýsost čínsky důmyslné zápletky ctihodnému soudci Ti pomáhá jeho věrný pobočník Tao Kan, nenapravitelný kapsář neschopný opustit svědkův příbytek s prázdnými kapsami.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Případy soudce Ti"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Frédéric Lenormand

Frédéric Lenormand

Francouzský autor historických románů a detektivek Frédéric Lenormand vystudoval hned několik světových jazyků (angličtinu, italštinu a ruštinu) a již v mládí se začal živit psaním. Získal nemálo ocenění a tvůrčích stipendií. Garamond vydává jeho úspěšnou řadu o čínském detektivovi soudci Ti z osmého století po Kristu, v níž navázal na knížky nizozemského orientalisty Roberta van Gulika.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM