EN

Případy soudce Ti. Jak zpracovat podezřelého a kachnu na medu

Frédéric Lenormand


Soudce Ti v boji proti zabijákovi s trojzubcem
Kdo je tajemný zabiják s trojzubcem, který vraždí občany Pu-jangu? V tchangské Číně roku 669 soudce Ti spravuje vzkvétající město na Velkém císařském průplavu. Když krásná konkubína dovozce západních koberců zmizí ze svého příbytku, kde ve vší diskrétnosti přijímala milence, soudci Ti je hned jasné, že ji stihl tragický osud.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr detektivka
Jazyk čeština
Původní název L'art de cuisiner le suspect et le canard laqué
Původní jazyk francouzština
Překladatel Vlasta Misařová
Počet stran 176
EAN 9788074075018
Datum vydání 10.02.2022
Věk od 15
Formát 120x190 mm
Nakladatelství Garamond
Hmotnost 0,194
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Kdo je tajemný zabiják s trojzubcem, který vraždí občany Pu-jangu? V tchangské Číně roku 669 soudce Ti spravuje vzkvétající město na Velkém císařském průplavu. Když krásná konkubína dovozce západních koberců zmizí ze svého příbytku, kde ve vší diskrétnosti přijímala milence, soudci Ti je hned jasné, že ji stihnul tragický osud. Na seznamu podezřelých figurují tři velmi různí muži, kteří se navzájem neznají. Soudce Ti doufá, že během cesty lodí odhalí v jednom z nich pachatele. To ale nepočítal s tím, že se nalodí i jeho Druhá paní, která se sama pouští do pátrání na vlastní pěst. Neochvějného vyšetřovatele, který zná lépe své zločince než vlastní domácnost, čeká plavba plná překvapení…

Další tituly z řady "Případy soudce Ti"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Frédéric Lenormand

Frédéric Lenormand

Francouzský autor historických románů a detektivek Frédéric Lenormand vystudoval hned několik světových jazyků (angličtinu, italštinu a ruštinu) a již v mládí se začal živit psaním. Získal nemálo ocenění a tvůrčích stipendií. Garamond vydává jeho úspěšnou řadu o čínském detektivovi soudci Ti z osmého století po Kristu, v níž navázal na knížky nizozemského orientalisty Roberta van Gulika.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM