EN

Náměsíční vrazi

Stanislava Veselá


Krvavé zločiny pod vlivem měsíce? Skutečné případy vražd v náměsíčnosti.
Chladné světlo měsíce dopadá na tvář spícího člověka. Ten se najednou zvedá a s vytřeštěnýma očima opouští místnost – stále však spí. Náměsíčnost je reálný fenomén, který inspiroval nespočet popkulturních děl. Věděli jste však, že v tomto stavu lidé mohou nevědomky spáchat vraždu? Poznejte skutečné případy vražd s tajemnou aurou somnambulismu! Které byly vskutku sporné a kdy si pachatel jen pokoušel snížit trest? To a mnohem více zjistíte ve strhujícím true crime vyprávění doplněném o pohled odborníků.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr non-fiction
Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 9788026511854
Datum vydání 28.09.2023
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,392
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Chladné světlo měsíce dopadá na tvář spícího člověka. Ten se najednou zvedá a s vytřeštěnýma očima opouští místnost – stále však spí. Náměsíčnost je reálný fenomén, který inspiroval nespočet popkulturních děl. Věděli jste však, že v tomto stavu lidé mohou spáchat vraždu a nevědomky připravit o život partnera nebo vlastní dítě? Poznejte skutečné případy vražd s tajemnou aurou somnambulismu! Které byly vskutku sporné a kdy si pachatel jen pokoušel snížit trest? To a mnohem více zjistíte ve strhujícím true crime vyprávění.

Stanislava Veselá pochází z jižní Moravy. Ve volném čase se již několik let věnuje tématice true crime a v roce 2019 založila úspěšný YouTube kanál Krimi Příběhy, který je největší svého druhu na československé scéně.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Andrea Varadyová
Kniha se krásně čte.. Je to relax.. Krásně zpracovaný.. Jakmile začnete číst hned vás to vtáhne do děje stejně jako na YouTube kanálu. Za mě jasných 5 hvězdiček. A vřele doporučuji

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Stanislava Veselá

Stanislava Veselá

Stanislava Veselá pochází z jižní Moravy. Ve volném čase se již několik let věnuje tématice true crime a v roce 2019 založila úspěšný YouTube kanál Krimi Příběhy, který je největší svého druhu na československé scéně. Ve své debutové knize se věnuje děsivému fenoménu zločinů v náměsíčnosti. V historii kriminalistiky došlo k mnoha případům, kdy lidé během spánku spáchali obzvlášť ohavné činy, ze kterých mrazí. A před zkušenými kriminalisty vyvstává otázka: opravdu pachatel netuší, čeho se dopustil?
Zobrazit profil autora

Recenze

lacultura.cz - Vraždy ve spánku

„Sbírka kriminálních příběhů Náměsíční vrazi není klasickou detektivní antalogií. Autorka nepíše z pohledu vypravěče smyšlený příběh, ale představuje nasbírané informace jako publicista či reportér. Zajímavé soudní případy jsou kapitolami členěnými na podkapitoly představující fáze případu, úhly pohledu či představení vystupujících postav. Jsou prokládány rozličně rozsáhlými „infoboxy“ s informac...
NAPIŠTE NÁM