EN

Školákův průvodce školou

aneb Proč to po nás chtějí?

Vladimír Najda


Povídání pro děti i rodiče o tom, kde se vzaly všechny ty školní zvyky, které po nás neustále někdo vyžaduje, a k čemu jsou vlastně dobré.
Když autor studoval pedagogiku, chtěl zpracovat jako závěrečnou práci nějaké neotřelé téma. Vzpomněl si na zajímavý školní rituál – vstávání při příchodu učitele. Kde se vzal? Vás nikdy nenapadlo zamyslet se nad tím, kolik různých zvyků a rituálů vlastně škola přináší? Kde se vzaly a k čemu jsou dobré? Posuzovatelé práce mu závěrečnou práci vrátili s tím, že to nemůžou jako vážně míněnou práci přijmout. Pojal to tedy ještě méně vážně, a tak to tady máte černé na bílém.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 136
EAN 9788076911857
Datum vydání 27.11.2023
Věk od 10
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,175
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Když autor před lety studoval pedagogiku, chtěl zpracovat jako závěrečnou práci nějaké neotřelé téma. Vzpomněl si na zajímavý školní rituál – vstávání při příchodu učitele. Kde se vzal? Vás nikdy nenapadlo zamyslet se nad tím, kolik různých zvyků a rituálů vlastně škola přináší? Kde se vzaly a k čemu jsou dobré? Autorovi množství těch zvyků vyrazilo dech a posuzovatelům jeho závěrečné práce asi také, protože mu ji vrátili s tím, že to nemůžou jako vážně míněnou práci přijmout. Pojal to tedy ještě méně vážně, a tak to tady máte černé na bílém.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM