EN

Až léto skončí

Penelope Ward


Co uděláte, když si letní dům vaší rodiny pronajme sexy starší muž? No, očividně se ztrapníte – a opakovaně. S Noahem Cavallarim jsme nevykročili správnou nohou. Naše první setkání skončilo jako jeden velký trapas. Když moje máma onemocněla, bylo na mně, aby bylo o naše hosty dobře postaráno. Měla bych být na vysoké. Místo toho prožívám to nejlepší období svého života… jako pokojská.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název When August Ends
Překladatel Zuzana Ľalíková
Počet stran 288
EAN 9788026913634
Datum vydání 24.06.2020
Věk od 18
Formát 132x201 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,328
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Co uděláte, když si letní dům vaší rodiny pronajme sexy starší muž? No, očividně se ztrapníte – a opakovaně. S Noahem Cavallarim jsme nevykročili správnou nohou. Naše první setkání skončilo jako jeden velký trapas.

Když moje máma onemocněla, bylo na mně, aby bylo o naše hosty dobře postaráno. Měla bych být na vysoké. Místo toho prožívám to nejlepší období svého života… jako pokojská.

Pohledný a tajuplný Noah je pro mě zapovězený. Vím, že tu nezůstane natrvalo. Vím, že je pro mě nejspíš moc starý. A přesto mě přitahuje. Navíc se mě pokusil zachránit, když se mylně domníval, že se topím. Dala jsem mu najevo, že ho chci. A on mě před sebou varoval. Začali jsme si po nocích povídat na břehu jezera. Naše přátelství se však brzy změnilo v něco, z čeho se možná nikdy nevzpamatuju.

Protože až léto skončí, odjede. A já netuším, co na konci srpna budu dělat.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Penelope Ward

Penelope Ward

Penelope Ward patří s miliony prodanými knihami mezi nejprodávanější autorky podle žebříčků New York Times či USA Today, v žebříčku Wall Street Journal dokonce dosáhla na první místo. Penelope se několik let živila coby moderátorka televizních zpráv, než změnila profesi, aby se mohla více věnovat své rodině. Vyrostla v Bostonu s pěti staršími bratry. Ráda čte romány ze žánru new adult, miluje kávu, často si přes mobil píše se svou kamarádkou a občasnou spoluautorkou Vi Keeland a víkendy tráví s rodinou a přáteli. Se svým manželem a dětmi žije na Rhode Islandu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM