EN

Star Wars - Věk Odboje: Padouchové


Na scénu vstupují padouchové z Prvního řádu!
Z popela Impéria povstává zlovolný První řád. V jeho čele stojí nejvyšší vůdce Snoke, jenž s novým učedníkem hodlá uchvátit vládu nad galaxií. Kylo Ren však nejprve musí čelit stínům minulosti, a tak se vydává na Dagobah, aby se postavil dědictví svého rodu… Jak se zachová ambiciózní generál Hux, když bude mít po havárii raketoplánu v rukou osud samotného Kyla Rena? Nemilosrdná kapitánka Phasma vede útok na planetu Demir. Mladá stormtrooperka by ráda šla v jejích stopách, ale dokáže být stejně nelítostná?

Detailní informace

Žánr komiks
Jazyk čeština
Původní název Star Wars: Age of Resistance: Villains
Původní jazyk angličtina
Překladatel Pavel Klimeš
Počet stran 96
EAN 9788025258989
Datum vydání 30.09.2024
Věk od 12
Formát 170x260 mm
Nakladatelství Alicanto
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

Nová republika udržuje v galaxii mír, avšak z popela Impéria povstává další hrozba, zlovolný První řád, vytvořený k obrazu starého režimu. V jeho čele stojí nejvyšší vůdce Snoke, jenž kráčí cestou temnoty a s novým učedníkem Kylem Renem po boku hodlá uchvátit vládu nad galaxií. Jeho chráněnec, který je neobyčejně mocný v Síle, však musí čelit stínům minulosti. Při výcviku se proto vydává na Dagobah, aby se postavil dávnému dědictví svého rodu…

Generál Armitage Hux je jedním z nejnebezpečnějších velitelů Prvního řádu. Kam až sahají jeho ambice? Jak se zachová, když bude mít po havárii raketoplánu na neznámé planetě v rukou osud samotného Kyla Rena? Nelítostná kapitánka Phasma, obávaná velitelka jednotek Prvního řádu, vede útok na železnou planetu Demir. Mladá stormtrooperka by ráda šla v jejích stopách, ale dokáže být Phasmina obdivovatelka stejně nemilosrdná jako kapitánka, nebo nakonec v rozhodujícím okamžiku zaváhá?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Star Wars - komiks"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM