EN

Percy Jackson – Poslední z bohů

5. díl

Rick Riordan


Napůl chlapec...napůl bůh.Dohromady Percy Jackson
Jmenuji se Percy Jackson… Blíží se mé šestnácté narozeniny. V Táboře polokrevných však nechystáme oslavy, nýbrž výpravu do války. A místo blahopřání jsem si vyslechl dávné temné proroctví, které mi všichni tak dlouho tajili. Bitva, která může znamenat konec světa, začne docela nevinně, když mi přistane na kapotě auta bájný kůň Pegas… Ukáže se konečně, kdo stojí na straně dobra a kdo se přidal k vládci temnot? Kdo válku nepřežije a kdo z ní vyjde jako hrdina? Zápas o zachování civilizace začíná!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 5
Jazyk čeština
Původní název Percy Jackson 5 The Last Olympian
Překladatel Dana Chodilová
Počet stran 408
EAN 9788025313008
Datum vydání 02.09.2011
Věk od 11
Formát 145x210 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,566
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jmenuji se Percy Jackson… Blíží se mé šestnácté narozeniny. V Táboře polokrevných však nechystáme oslavy, nýbrž výpravu do války. A místo blahopřání jsem si vyslechl dávné temné proroctví, které mi všichni tak dlouho tajili. Bitva, která může znamenat konec světa, začne docela nevinně, když mi přistane na kapotě auta bájný kůň Pegas…

Ukáže se konečně, kdo stojí na straně dobra a kdo se přidal k vládci temnot? Kdo válku nepřežije a kdo z ní vyjde jako hrdina?

Zápas o zachování civilizace začíná!

Další tituly z řady "Percy Jackson"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Rick Riordan

Rick Riordan

Narodil se v texaském San Antoniu v USA. Řadu let učil angličtinu a dějepis na střední škole v Kalifornii. Příběhy z řecké mytologie vyprávěl synovi Haleymu, který jej požádal, zda by nevymyslel něco nového se stejnými postavami – a tak se zrodila pětidílná série s hlavním hrdinou Percym Jacksonem, za kterou autor získal řadu literárních ocenění. Další jeho série čerpají například z egyptské nebo severské mytologie. Riordanovy knihy už byly přeloženy do více než čtyřiceti jazyků.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM