EN

Divadélko se zvířátky na louce

Moudré pohádky s výchovným poučením

Romana Suchá


Čeká na vás pohádka, hrát v ní budou zvířátka!
Publikace přináší dětem krátké veršované pohádky o zvířátkách s výchovnou tématikou, například o nechuti k čistotě, o neposlušnosti, lajdáctví, ponocování... Knížka je bohatě ilustrovaná a všemi příběhy provází malý, roztomilý Kašpárek. Na stránkách nakladatelství děti navíc najdou papírové loutky, které stačí vytisknout, vystřihnout a nalepit na špejli. Díky loutkám knížka získává nový rozměr, a vy si tak se svými dětmi můžete nejenom číst, ale i hrát divadlo.

Detailní informace

Ilustrátor Vendula Hegerová
Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788026611639
Datum vydání 04.09.2017
Věk od 4
Formát 170x190 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,318
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Publikace přináší dětem krátké veršované pohádky o zvířátkách s výchovnou tématikou, například o nechuti k čistotě, o neposlušnosti, lajdáctví, ponocování... Knížka je bohatě ilustrovaná a všemi příběhy provází malý, roztomilý Kašpárek.

Na stránkách nakladatelství najdete ke stažení papírové loutky, které stačí vytisknout, vystřihnout a nalepit na špejli. Díky loutkám knížka získává nový rozměr, a vy si tak se svými dětmi můžete nejenom číst, ale i hrát divadlo.

O autorkách:

PhDr. Romana Suchá je psycholožka, autorka knížek, cvičebnic a her pro děti.

Vendula Hegerová je známá ilustrátorka knížek a her pro děti.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Romana Suchá

Romana Suchá

Je klinická psycholožka a terapeutka. Ve svém volném čase se věnuje tvorbě pro děti – psaní knížek a cvičebnic, ale i podkladů pro didaktické hry a mobilní aplikace. Oblíbenou edici cvičebnic Pekelně snadné učení s čertíkem Kvítkem si sama ilustrovala. Knihy, které píše, se snaží obohatit o svou psychologickou zkušenost a dát jim nový rozměr. Například Léčivé pohádky pro dětskou duši využívají dětské představivosti a sugestibility pro posílení víry v sebe a vlastní schopnosti. Ke svému koníčku se dostala v době, kdy byla se svými dětmi na rodičovské dovolené a skládala pro ně různé básničky i pohádkové příběhy. Na začátku tedy nestál záměr napsat knížku, ale oživit a zpestřit hraní s vlastními dětmi. Jak sama říká, její knihy jsou testovány na dětech.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM