EN

Na křídlech Fénixe

Michaela Moritz


Dobrodružný příběh kapitánky pirátské lodi, která musí čelit stínům minulosti, vlastní posádce a citům k mladé dívce. A ve hře je i poklad!
Kapitánka pirátské lodi vede svou posádku s rozumem, jedním nerozumným zabitím ovšem spustí lavinu událostí. Někteří členové posádky stojí bez výhrady na její straně, ostatní se ale nechávají zlákat na agresivnější přepadávání lodí, které jim slibuje protřelý pirát Larry Shackburn. Neklid na palubě eskaluje, kapitánka musí uprchnout, hříchům minulosti se ale vyhnout nedokáže a musí se naučit jim čelit. Sama na to ale naštěstí nebude.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 336
EAN 9788076508101
Datum vydání 17.10.2022
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,368
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Kapitánka pirátské lodi vede svou posádku s rozumem, jedním rutinním, ale v zásadě nerozumným zabitím ovšem spustí lavinu událostí, které ji donutí se zamyslet nad jejím stylem života. Někteří členové posádky stojí bez výhrady na její straně, ostatní se ale nechávají zlákat na agresivnější přepadávání lodí, které jim slibuje Larry Shackburn, protřelý pirát, kterého kapitánčina loď nedávno zachránila. Neklid na palubě eskaluje, kapitánka musí i s kořistí z nejcennějších uprchnout, hříchům minulosti se ale vyhnout nedokáže a musí se naučit jim čelit. Sama na to ale naštěstí nebude.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM