EN

Pád do tmy

Wendy Dranfield


Začátek strhující detektivní série od bestsellerové autorky
Detektiv Madison Harperová a soukromý vyšetřovatel Nate Monroe mají jedno společné – oba si odseděli tresty za zločiny, které nespáchali. Teď spojí síly, aby pátrali po dvanáctileté Jenny, která zmizela z letního tábora na severu Kalifornie. Madison je jasné, že idylický kemp u jezera je plný tajemství, vedoucí však mlčí jako zařezaní. Pak ale Madison v místní knihovně najde zlověstný obrázek, který Jenny namalovala… a události se dají do pohybu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Shadow Falls
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Vlčková
Počet stran 384
EAN 9788074985973
Datum vydání 19.09.2022
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Domino
Edice Napětí
Hmotnost 0,481
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Madison Harperová byla odsouzena za zločin, který nespáchala. Teď je ale na svobodě a je odhodlaná zjistit, kdo ji do vězení dostal. Pátrání ji přivede za Natem Monroem. I on se totiž neprávem ocitl v cele, kde čekal na trest smrti za vraždu své snoubenky. Byl však zproštěn viny a po svém propuštění se stal soukromým vyšetřovatelem.

Madison doufá, že s Nateovou pomocí očistí své jméno, najde svého syna a získá zpět místo u policejního sboru. Na Natea však čeká jiný případ, který musí nejdřív vyřešit. A tak se společně vydávají na sever Kalifornie, aby pátrali po dvanáctileté Jenny, která beze stopy zmizela z letního tábora.

Je jasné, že idylický kemp u jezera je plný tajemství. Vedoucí mlčí jako zařezaní a Jennyini rodiče nejsou dvakrát nadšení, že se soukromí vyšetřovatelé pletou policii pod nohy. Když ale Madison v místní knihovně najde zlověstný obrázek, který Jenny namalovala, události se konečně dají do pohybu…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Madison Harperová"

Hodnocení čtenářů

Hana Kristínová
Dvě hlavní postavy, které byly neprávem odsouzeny, trest si odpykaly, ale teď přichází čas na spravedlnost. Nicméně se společně pouštějí do hledání dívky, která zmizela z letního tábora, jelikož se jedná o bývalého detektiva a soukromého detektiva. Neotřelá detektivka, která vám nedá vydechnout, obě hlavní postavy mě velmi baví, příběh se četl svižně a postupně se odkrývají tajemství jak rodiny oběti, tak i samotných detektivů, to zajišťuje gradaci děje a o to víc mě kniha bavila. Těším se na další díl.
Veronika Vášová
Povím vám, tohle byla jízda. Autorka bravurně popisuje myšlenky a pocity všech zúčastněných, a zároveň vás krátkými kapitolami nechává pěkně napnuté, když pomalu odhaluje děsivou pravdu. Kterou jsem samozřejmě nehádala ani v nejmenším . Wendy Dranfield naservírovala skvěle temný psychothriller, který se sice uprostřed motá trošku v kruhu, ale přesto dokáže udržet vysokou laťku a dá se, nejen čtivostí, řadit ke zlaté sérii od Angely Marsons. Hned se pouštím do druhého dílu.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Wendy Dranfield

Wendy Dranfield

Wendy Dranfield je bestsellerová autorka krimi série s detektivem Madison Harperovou. Pracovala jako asistentka koronera, ale pak se dala na dráhu spisovatelky. Dnes píše samostatné thrillery, krimi série a povídky. Některé její knihy byly zařazeny do užšího výběru v rámci různých spisovatelských soutěží a ocenění, včetně soutěže časopisu Mslexia a International Thriller Writers Awards – ocenění udělované stejnojmennou organizací. Více informací najdete na autorčině webu: www.wendydranfield.co.uk.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM