EN

Nové Boříkovy lapálie

Vojtěch Steklač


Nová bláznivá dobrodružství Boříka a jeho kamarádů. Co se stane, když do hry vstoupí Boříkův strýc, odborník na výbuchy?
Prožijte další bláznivá dobrodružství s Boříkem a jeho kamarády! V sérii nových 27 příběhů se setkáte s Boříkovým strýcem, známým odborníkem na výbuchy. Pod jeho vedením není nouze o katastrofy. Poučné Boříkovy lekce udělované rodičům zůstávají lákavým a osvědčeným čtením.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Adolf Born
Jazyk čeština
Počet stran 192
EAN 9788000068541
Datum vydání 20.10.2022
Věk od 9
Formát 140x200 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,386
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Bořík a jeho kamarádi snad nikdy nezestárnou – nezáleží příliš na tom, zda je jim devět nebo zda se už přehoupli mezi puberťáky neboli „náctileté“,

jak je tomu ve zbrusu nové sérii sedmadvaceti příběhů. Více se teď zamýšlejí nad svou budoucností, méně výhrad mají k holkám a spíš je zajímá, jak si je získat.

Naši hrdinové jsou přirozeně podnikaví a snaží se vydělat nějaké peníze. Duch doby je nemohl nepoznamenat, ovšem jejich „žebrácké“ aktivity jsou jako obvykle

taškařicemi provokujícími k smíchu. Není divu, vždyť se kluci do nich pustili pod vedením Boříkova strýce, vynálezce Chrobáka, známého odborníka na výbuchy

nejen chemické. Jeho zásluhou totiž nikdy není nouze o katastrofy na permanentním rodinném bojišti, a to nejen u Boříka.

Situační humor, groteska, poučné Boříkovy lekce udělované rodičům a jimi s vděčností přijímané – v tom všem zůstávají „boříkovštiny“ lákavým a osvědčeným čtením.

POZNÁMNKA REDAKCE (na konci knihy v 1. vydání z roku 2002)

Čas má zajímavou vlastnost: tu utíká rychle, tu zase pomalu a někdy se jakoby zastaví.

Přesně tohle se stalo legendární čtyřce kamarádů, věčným klukům Boříkovi, Čendovi, Mirkovi a Alešovi.

V reálném životě by jim už bylo hodně přes čtyřicet, ale v historkách Vojtěcha Steklače nestárnou a pořád zůstávají ve školních lavicích.

Bláznivé nápady je neopouštějí a lapálií na jejich kontě jen přibývá.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Bořík a spol."

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM