EN

Případy soudce Ti. Vraždy na Žluté řece

Frédéric Lenormand


Životu nebezpečná plavba se soudcem Ti na palubě
Náš oblíbený soudce je povolán do hlavního města Tchangů, aby vypovídal o svém posledním případu. Sotva se vydá na plavbu po Žluté řece, dostává nový služební příkaz: zajistit bezpečnost svědka netrpělivě očekávaného v Zakázaném městě. Je tu ale háček, soudce Ti vůbec neví, kdo z cestujících je ten Laj, kterého má chránit.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr detektivka
Jazyk čeština
Původní název Meurtres Sur Le Fleuve Jaune, Les Nouvelles Enquetes Du Juge Ti
Překladatel Vlasta Misařová
Počet stran 208
EAN 9788074074349
Datum vydání 06.12.2018
Věk od 15
Formát 120x190 mm
Nakladatelství Garamond
Hmotnost 0,207
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Náš oblíbený soudce je povolán do hlavního města Tchangů, aby vypovídal o svém posledním případu. Sotva se vydá na plavbu po Žluté řece, dostává nový služební příkaz: zajistit bezpečnost svědka netrpělivě očekávaného v Zakázaném městě.

Je tu ale háček, soudce Ti vůbec neví, kdo z cestujících je ten Laj, kterého má chránit. Zatímco mu před očima ubíhá překrásná krajina severní Číny, množí se kolem mandarína vraždy a pokusy o zabití. Je to pro něj ta nejnebezpečnější plavba jeho kariéry v temné atmosféře, v níž se podezíravost mísí s legendární čínskou elegancí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Případy soudce Ti"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Frédéric Lenormand

Frédéric Lenormand

Francouzský autor historických románů a detektivek Frédéric Lenormand vystudoval hned několik světových jazyků (angličtinu, italštinu a ruštinu) a již v mládí se začal živit psaním. Získal nemálo ocenění a tvůrčích stipendií. Garamond vydává jeho úspěšnou řadu o čínském detektivovi soudci Ti z osmého století po Kristu, v níž navázal na knížky nizozemského orientalisty Roberta van Gulika.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM